djehehsof

djehehsof

lunes, 28 de octubre de 2013

Evolució de la pel·lícula d'Alicia

Quina va ser la primera pel·lícula d'Alicia al pais de les meravelles que es va veure? Com era? Curta o llarga? i infinitat de qüestions que avui m'he plantejat....Així que he pensat en investigar sobre l'evolució de les pel·lícules d'Alicia i aquí ho tenim!


M'ha cridat l'atenció que la primera pel·lícula d'Alicia encara es conserva!! És tracta d'un curtmetratge mut de 8 minuts bastant interessant. Es va realitzar a Regne Unit al 1903, és a dir, si calculem descobrim que fa més que 110 anys!! Si, si fa molt temps però és increible.... 


Una mica més endavant al 1915 he trobat una altra pel·lícula d'Alicia al pais de les meravelles amb una durada de 42 minuts creada en Estats Units dirigida per W.W. Young. I també té el seu encant...




Aquesta pel·lícula d'Alicia pertany el 1951 de Walt Diney. Un pel·lícula creada per dibuixos animats adreçada més cap a la infància.






Aquí ja arrivem a l'any 1999. En aquesta pel·lícula ja trobem color i han ampliat més l'argument de la història, el que fa què la seva duració sigui més llarga . Va ser creada a Estats Units.





I ja fa tres anys, al 2010 una versió totalment nova, amb unes imatges, escenes, moviments i efectes perfectes que captiven l'atenció de l'espectador!



No hay comentarios:

Publicar un comentario